PikkuNoita Siivouspalvelu Oy PK-seudulla ja Pirkanmaalla

Vihreää laatua!

Tyytyväinen ja hyvinvoiva henkilökunta takaa erinomaisen lopputuloksen. 

Ota yhteyttä

Laadusta ei tingitä

PikkuNoita Siivouspalvelu Oy on Suomalainen, nykyaikainen, laadukkaita siivouspalveluita tuottava yritys. Yrityksellä on ammattitaitoiset resurssit hoitaa tarpeidenne mukaan niin pienet kuin suuretkin kokonaisuudet.
Siivouspalveluitatuotetaan korkealla ammattitaidolla sekä kestävän kehityksen mukaisesti. Yritys on toiminut menestyksekkäästi puhdistusalalla jo yli 30 vuotta.

Yrittäjä - Omistaja PääNoita

”Minä yrittäjänä olen erittäin ylpeä koko meidän porukasta!
Me PikkuNoidat hoidetaan kaikki siivoushommat alusta loppuun asti.
Luotettavasti, huolellisesti ja positiivisella asenteella”

#Pölyillekyytiä#

Toimistosiivous

Tuotamme räätälöityä ja täysin asiakkaan toiveiden mukaista toistuvaa ylläpitosiivousta kaiken kokoisiin toimistotiloihin pääkaupunkiseudulla. Resurssimme riittävät huolehtimaan varmalla ammattitaidolla isoistakin toimitiloista, pieniä tai keskisuuria unohtamatta.

Asunto-ja osakeyhtiöt

Tuotamme räätälöityä ja täysin asiakkaan toiveiden mukaista toistuvaa ylläpitosiivousta asunto-ja osakeyhtiöiden rappukohteisiin pääkaupunkiseudulla. Resurssimme riittävät huolehtimaan varmalla ammattitaidolla isojakin kiinteistöjä.  Ylläpitosiivousta toteutetaan asiakkaan haluamalla taajuudella.

Blogi

Työharjoittelu – Roosa

Moikka! Olen Roosa, 22-vuotias kauppatieteiden opiskelija. Tutkintoani varten minun tuli suorittaa markkinoinnin ja viestinnän työharjoittelu tänä vuonna. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi harjoittelupaikan saaminen oli hankalaa, mutta

Lue lisää »

Asiakastyytyväisyys

Laadimme ja toteutimme tänä syksynä ensimmäistä kertaa asiakastyytyväisyyskyselyn ja vastaukset yllättivät meidät todella positiivisella tavalla! Saamamme palaute asiakkailtamme on tärkeää firmamme kehittymisen kannalta, joten pyrimme

Lue lisää »

Instagram