Siivouspalvelut Tampere

Tarvitseeko toimistosi, liiketilasi tai esimerkiksi kuntosalisi siivousta? PikkuNoita Siivouspalvelu Oy on suomalainen, moderni, laadukkaita siivouspalveluita tuottava perheyritys, joka erikoistunut tarjoamaan siivouspalveluita yrityksille. Hoidamme tarpeidenne mukaan niin pienempien kuin suurempienkin tilojen siivouksen. Tutustu siivouspalveluihin Tampereella ja tilaa tarpeitasi vastaava siivous!

Siivouspalvelut yrityksille Tampereella sekä Pirkanmaalla

PikkuNoita on tuottanut siivouspalveluita jo 30 vuoden ajan. Työssämme näkyy korkea ammattitaito, tekemisen ilo, kokemus sekä halu kehittyä jatkuvasti. Tarjoamme monipuoliset siivouspalvelut yrityksille Tampereella ja Pirkanmaan alueella pääasiassa toimistoihin, asunto-osakeyhtiöille, palvelutaloille, myymälöihin, ravintoloihin ja liikuntatiloihin. Tuotamme räätälöityä ja täysin asiakkaan toiveiden mukaista toistuvaa ylläpitosiivousta kaiken kokoisiin tiloihin. Oli kyseessä sitten iso keskus, pieni konttori, hyllyköiden täyttämä myymälä tai päivittäisessä käytössä oleva ammattikeittiö, me huolehdimme varmalla otteella tilojen puhdistamisesta.

128202263_1707859542728913_9198249460683053704_n
living-room-2605530_1920 (1)

Räätälöidyt siivouspalvelut – näin etenemme:

Siivouspalvelut voidaan toteuttaa täysin asiakkaan toivomalla laajuudella. Räätälöimme kokonaisuuden aina halutun aikavälin, tarvittavien toimenpiteiden ja mahdollisten lisäpalveluiden mukaisesti. Siivoamme päivittäin, viikottain tai muutaman kerran kuussa. Puhdistamme ihan kaiken tai vain sen, mitä tarvitsette. Tarjoamme mahdollisuuden tilata kaikki yrityksenne siivouspalvelut saman katon alta!

Miten siivouspalveluiden tilaus sitten etenee? Ensimmäiseksi teemme ilmaisen arviokäynnin, jossa käymme läpi asiakkaan tarpeet. Kierrämme toimitilat ja kartoitamme siivoustarpeen esimerkiksi pintamateriaalien, neliöiden, mattojen, kalusteiden ja muiden mahdollisten erityistoimenpiteitä vaativien yksityiskohtien mukaan. Tarkka läpikäynti jo ensimmäisellä käynnillä takaa siivouksen onnistumisen heti alusta alkaen.

Arviokäynnin jälkeen laadimme yksilöidyn palvelukuvauksen sekä tarjouksen. Asiakas saa dokumentit sähköpostiinsa, jonka jälkeen on mahdollisuus vielä vaikuttaa siivouspalveluiden sisältöön niin, että sopimus on mieluisa.

Ota yhteyttä, kun etsit ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä siivouspalvelua Tampereelta!

Luotettavat ja koulutetut siivousalan ammattilaisemme hoitavat yrityssiivoukset ripeästi ja tehokkaasti, jolloin yrityksenne säästää selvää rahaa ulkoistamalla siivouspalvelut meille. Asiakaspalvelu, ystävällisyys ja joustavuus ovat pitkän kokemuksemme taustalla. Panostamme yrityksille tarjoamissamme siivouspalveluissa laatuun sekä kustannustehokkuuteen. Autamme saavuttamaan ja ylläpitämään toivotun puhtaus- ja hygieniatason yrityksenne tiloissa.

Jos tarvitsette yrityksellenne Tampereen ja Pirkanmaan alueella laadukkaan ja joustavan siivouspalveun, ota meidät avuksesi. Siivoamme yrityksenne työtilat, toimisto-, tuotanto- tai varastotilat sekä julkiset tilat huolellisesti ja luotettavasti. Ota yhteyttä PikkuNoitiin ja pyydä tarjous yrityssektorille suunnatuista siivouspalveluista!

nature-3289812_1920 (1)