Sopimussiivoukset

Kertaluontoiset keikkasiivoukset vain olemassa oleville sopimusasiakkaille. 

PikkuNoidilla on vahva tuntemus ja kokemus pintamateriaaleista ja niiden kestävyydestä. Käytössään heillä on markkinoiden parhaimmat vahanpoistoaineet ja –menetelmät, sekä parhaimmat vahat ja suoja-aineet.  Unohtamatta niissäkään ympäristöystävällisyyttä. Oikeiden aineiden ja menetelmien valinta ja käyttäminen  on peruspesujen haastavin vaihe. Sitä ei voi oppia mistään muualta kuin tekemisen avulla. Siksipä pitkä kokemus tuo ainoastaan tekemisen varmuuden.  PikkuNoidat kehittävät ja kouluttavat jatkuvasti itseään sekä seuraavat alalla tapahtuvia uudistuksia. Myöskin peruspesujen osalta markkinoille on tullut mahtava uutuus, lattianhoitolaikka.

LATTIOIDEN PERUSPESUT JA VAHAUKSET

Suoritamme lattioiden peruspesuja ja vahauksia  vahvalla ammattitaidolla. Laajat resurssimme kykenevät hoitamaan  laajojakin kokonaisuuksia ja isoja neliömääriä. Suoritamme keikkaluonteisia  peruspesuja porraskohteissa, toimistotiloissa, ravintoloissa, myymälöissä, oppilaitoksissa yms.

tapio-haaja-O9sJXvW9cKA-unsplash
austin-distel-wawEfYdpkag-unsplash

ikkunoiden pesut

IKKUNOIDEN PESUT Suoritamme vaativienkin kohteiden ikkunoiden pesua vahvalla ammattitaidolla. Nykyaikaisten ja tehokkaiden välineiden avulla ikkunoiden pesu hoituu kustannustehokkaasti ja varmasti. Pesemme myös ikkunoita missä vaaditaan henkilönostimen tai nosturin apua. Pyydä tarjous tästä!

 

LATTIOIDEN HOITO- SEKÄ KIILLOTUSMENETELMÄT

Joskus lattioiden kunnossa pysymiseen riittää pelkästään esim. niiden sumupuhdistaminen, kiilloittaminen tai pintapeseminen hoitavalla puhdistusaineella. PikkuNoidilla on kokemusta ja ammattitaitoa suorittaa hoito- tai kiillotustyöt menestyksekkäästi. ”pyydä tarjous tästä”

living-room-2605530_1920 (1)
nature-3289812_1920 (1)

TEKSTIILIPINTAISTEN KALUSTEIDEN PESU

Käytössämme olevilla nykyaikaisilla painehuuhtelulaitteilla pesemme tekstiilipintaiset kalusteenne nopeasti. esim. sohvat, tuolit, nojatuolit sekä pienet ja normaalin kokoiset matot. Emme suorita yli sadan neliön mattojen tai kokolattiamattojen pesuja.  ”pyydä tarjous tästä”

Lisämyynti sopimusasiakkaille

Kauttamme on mahdollista hankkia pehmopapereita,  saniteettitarvikkeita, jäteastioita tai vaihtomattoja. Toimitamme tuotteet suoraan haluamaanne kohteeseen kilpailukykyiseen hintaan. Pyydä tarjous tästä ”linkki lomakkeeseen”

living-room-2605530_1920 (1)