Oppilaitokset

tuotamme räätälöityä ja täysin asiakkaan toiveiden mukaista toistuvaa ylläpitosiivousta kaiken kokoisiin oppilaitoksiin pääkaupunkiseudulla. Resurssimme riittävät huolehtimaan varmalla ammattitaidolla isoistakin oppilaitoksista,  pieniä tai keskisuuria unohtamatta.

Ylläpitosiivousta toteutetaan asiakkaan haluamalla taajuudella ja asiakkaan toivomalla ajankohdalla. Nykyään on hyvin tavallista suorittaa oppilaitosten ylläpitosiivousta samaan aikaan kun asiakkaat itse ovat paikalla. PikkuNoidatkin ovat koulutettuja toteuttamaan nykyaikaista siivoustyötä niin ettei asiakkaalle koidu häiriöitä. Kokemusten perusteella oppilaitosten siivoamien päivässaikaan on vähentänyt oppilaiden sotkemista ja roskaamista.

tapio-haaja-O9sJXvW9cKA-unsplash
austin-distel-wawEfYdpkag-unsplash

Ensimmäisellä ilmaisella arviokäynnillä kartoitetaan asiakkaan tarpeet sekä toiveet. Toimitilat käydään huolellisesti läpi, sekä kirjataan esim. pintamateriaalit, neliöt, mattojen lukumäärät, kalusteiden määrät sekä mahdolliset muut kohteen erityispiirteet mitkä vaikuttavat siivouksen toteuttamiseen.  PikkuNoidat ovat tunnettuja erittäin tarkasta ja järjestelmällisestä tavastaan toimia. Tämä nousee esiin jo ensimmäisellä arviokäynnillä. Yksityiskohtien huomioiminen ja asioiden tarkka ja huolellinen käsittely heti alusta alkaen takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Arviokäynnin jälkeen PikkuNoidan edustaja laatii kohteesta yksilöidyn palvelukuvauksen sekä tarjouksen. Asiakas saa dokumentit sähköpostiinsa jonka jälkeen on mahdollisuus vielä muutella palvelukuvauksen sisältöä mieleiseksi.

Nykyaikaisen PikkuNoidan oman siivouskonseptin avulla toteutamme nykyaikaista, laadukasta, kestävän kehityksen mukaista  ja kustannustehokasta ylläpitosiivousta.  Käytössämme on alan parhaimmat yhdistelmäkoneet. Pyydä tarjous tästä!

living-room-2605530_1920 (1)