Liikuntatilat

tuotamme räätälöityä ja täysin asiakkaan toiveiden mukaista toistuvaa ylläpitosiivousta kaiken kokoisiin liikuntatiloihin pääkaupunkiseudulla. Resurssimme riittävät huolehtimaan varmalla ammattitaidolla isoistakin urheilukeskuksista tai kuntosaleista,  pieniä tai keskisuuria liikuntatiloja unohtamatta.

Ylläpitosiivousta toteutetaan asiakkaan haluamalla taajuudella ja asiakkaan toivomalla ajankohdalla. PikkuNoidatkin ovat koulutettuja toteuttamaan nykyaikaista siivoustyötä päiväsaikaan niin ettei asiakkaalle koidu häiriöitä.

tapio-haaja-O9sJXvW9cKA-unsplash
austin-distel-wawEfYdpkag-unsplash

Ensimmäisellä ilmaisella arviokäynnillä kartoitetaan asiakkaan tarpeet sekä toiveet. Toimitilat käydään huolellisesti läpi, sekä kirjataan esim. pintamateriaalit, neliöt, mattojen lukumäärät, kalusteiden määrät sekä mahdolliset muut kohteen erityispiirteet mitkä vaikuttavat siivouksen toteuttamiseen.  PikkuNoidat ovat tunnettuja erittäin tarkasta ja järjestelmällisestä tavastaan toimia. Tämä nousee esiin jo ensimmäisellä arviokäynnillä. Yksityiskohtien huomioiminen ja asioiden tarkka ja huolellinen käsittely heti alusta alkaen takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Arviokäynnin jälkeen PikkuNoidan edustaja laatii kohteesta yksilöidyn palvelukuvauksen sekä tarjouksen. Asiakas saa dokumentit sähköpostiinsa jonka jälkeen on mahdollisuus vielä muutella palvelukuvauksen sisältöä mieleiseksi.

living-room-2605530_1920 (1)
nature-3289812_1920 (1)

Nykyaikaisen PikkuNoidan oman siivouskonseptin avulla toteutamme nykyaikaista, laadukasta, kestävän kehityksen mukaista  ja kustannustehokasta ylläpitosiivousta. Pyydä tarjous tästä.