PORRASSIIVOUS HELSINKI, ESPOO & VANTAA

Tarjoamme räätälöityä ja täysin asiakkaan toiveiden mukaista sekä toistuvaa porrassiivousta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tarjoamme palveluitamme taloyhtiöille sekä asunto-osakeyhtiöille myös muualla pääkaupunkiseudulla. Porrassiivousten lisäksi meiltä löytyy resursseja isojenkin kiinteistöjen ylläpitosiivoukseen. 
 
Tehokas ja säännöllinen porrassiivous turvaa liikkumisen kiinteistön rappukäytävissä. Siisti ja puhdas porraskäytävä kertoo, että kiinteistöstä pidetään huolta ja sen viihtyvyyteen panostetaan. Ammattitaitoiset ja kokeneet PikkuNoidan siivoojat huolehtivat portaikkojen ja yleisten tilojen siisteydestä ja tarvittaessa ilmoittavat mahdolliset vauriot kiinteistössä. Tutustu porrassiivous palveluumme tarkemmin ja ota yhteyttä! 

Porrassiivous luotettavasti ja kustannustehokkaasti

PikkuNoita Siivouspalvelut Oy on toiminut siivousalalla jo reilu 30 vuotta ja tarjoaa monipuoliset sekä laadukkaat siivouspalvelut yrityksille ja taloyhtiöille. Suoritamme siivoustyöt aina ammattiylpeydellä, tehokkaasti ja huolellisesti. Räätälöimme palvelut täysin kohteen tarpeiden mukaisesti, jolloin asiakkaamme eivät koskaan maksa turhasta. Saat tilattua kauttamme kustannustehokkaan porrassiivouksen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla. 
 
Käymme läpi kohteen siivoukseen vaikuttavat erityispiirteet kuten neliöt, käytävämattojen lukumäärät sekä muut porrassiivoukseen vaikuttavat tekijät maksuttoman arviokäynnin aikana. Teemme kilpailukykyisen tarjouksen porrassiivouksesta ja muista siivouspalveluista ja käymme palvelukuvauksen aina perusteellisesti läpi asiakkaan kanssa. Sopimalla ylläpitosiivouksesta kanssamme takaamme, että kiinteistön tilat pysyvät puhtaina läpi viikon. 
tapio-haaja-O9sJXvW9cKA-unsplash
austin-distel-wawEfYdpkag-unsplash

Laadukkaat porrassiivoukset Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Säännöllisellä porrassiivouksella taataan tilojen viihtyvyys sekä ennen kaikkea turvallinen liikkuminen portaikossa ja kiinteistön käytävillä. Ulkoa sisään tuleva hiekka, kivet ja roskat tekevät portaikoista helposti liukkaat ja ovat näin riski turvallisuudelle. Me PikkuNoidissa teemme porrassiivoukset aina huolellisesti ja luotettavasti. Samalla porraskaiteiden sekä muiden kosketuspintojen pesu auttaa torjumaan haitallisten mikrobien leviämisen. 
 
PikkuNoidat hoitavat kiinteistön portaiden ja porrastasanteiden pesun ja vahaukset asiakkaan toiveen mukaisesti. Porrassiivouksen yhteydessä puhdistamme porraskaiteet ja tarvittaessa myös portaikkojen ikkunat sekä asuinrakennuksen muut yleiset tilat kuten saunat, pukuhuoneet, pesutuvat ja kuivaushuoneet. 
 
Koska ympäristövastuu on meille tärkeää, valitsemme käytettävät siivousmenetelmät kemikaalien, energian ja veden kulutuksen näkökulmasta. Ympäristövastuun lisäksi panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja ammattitaitoon. Rehellisyys, vastuu sekä kestävä kehitys ovat arvoja, jotka näkyvät jokapäiväisessä työssämme. Tarjoamme arvojemme mukaisia palveluita asiakkaillemme ja kannamme vastuun työmme laadusta. 

PikkuNoidan joustavat siivouspalvelut

PikkuNoita Siivouspalvelut Oy panostaa siivoustyönsä jälkeen ja työntekijöidensä koulutukseen. Laadimme yksilöllisen kuhunkin taloyhtiöön tai kiinteistöön sopivan palvelukokonaisuuden ja sovimme etukäteen mitkä osa-alueet kuuluvat säännölliseen porrassiivoukseen. Näin takaamme onnistuneen lopputuloksen! Räätälöimme palvelukokonaisuuden sisällön täysin toiveidesi mukaisesti. Suoritamme laadukasta porrassiivousta Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla sijaitsevissa kiinteistöissä! Tilaa kauttamme kaikki taloyhtiösi ja yrityksenne tarvitsemat siivouspalvelut! 
living-room-2605530_1920 (1)