YRITYSSIIVOUS HELSINKI, ESPOO & VANTAA

PikkuNoita tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita sinulle, joka arvostat laatua, puhtautta, ammattitaitoa sekä tehokkuutta. Tarjoamme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville yrityksille sekä taloyhtiöille räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, joihin kuuluu muun muassa yrityksen kiinteistöjen, toimitilojen sekä liiketilojen ylläpitosiivoukset.  
 
Luotettavat ja koulutetut siivousalan ammattilaiset hoitavat yrityssiivoukset ripeästi ja tehokkaasti, jolloin yrityksenne säästää selvää rahaa keskittämällä siivouspalvelut meille! Tarjoamme palveluitamme pääasiassa toimistoihin, asunto-osakeyhtiöille, palvelutaloille, myymälöihin, ravintoloihin ja liikuntatiloihi. 
 
Suoritamme yrityssiivoukset yrityksenne toiveiden sekä tarpeiden mukaan päivittäin, viikottain tai muutaman kerran kuussa. Huomioimme ympäristöystävällisyyden ja vastuullisuuden sekä työssä että siivoustarvikkeissa. Ota yhtyettä ja kysy lisää! 

Laadukasta yrityssiivousta pienille ja suurille yrityksille

Tarjoamme yrityssiivousta kaiken kokoisille yrityksille Helsingin, Espoo, Vantaan alueella. Panostamme palveluidemme laatuun sekä kustannustehokkuuteen. Autamme saavuttamaan ja ylläpitämään toivotun puhtaustason yrityksenne toimitiloissa. Siivouspalvelun sisältö laaditaan aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Yrityssiivouksissa keskitymme tilojen puhtauteen, viihtyisyyteen sekä hygieenisyyteen. Tarvittaessa palvelukokonaisuutta voidaan muokata ja räätälöidä myös kesken sopimuskauden. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja apua yrityksenne kiinteistön siivouksessa. 
 
PikkuNoita Siivouspalvelu Oy on ammattitaitoinen ja luotettava siivousyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Olemme suomalainen perheyritys, ja meillä jokainen siivooja on luotettava ja koulutettu siivousalan ammattilainen. Arvoihimme kuuluu rehellisyys, vastuu, korkea laatu ja kestävä kehitys. Nämä arvot ohjaavat toimintaamme kaikissa työtehtävissä koko organisaation läpi. Kannamme vastuumme myös ympäristöstä ja valitsemme käytettävät siivousmenetelmät kemikaalien, energian ja veden kulutuksen näkökulmasta. Tarjoamme laadukkaita ja ympäristövastuullisia siivouspalveluita eri kokoisille yrityksille ympäri pääkaupunkiseutua. 
tapio-haaja-O9sJXvW9cKA-unsplash
austin-distel-wawEfYdpkag-unsplash

Joustava yrityssiivous Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella

PikkuNoitien tuottama yrityssiivous on monipuolista ja tarjoaa mahdollisuuden tilata kaikki yrityksenne tarvitsemat siivouspalvelut saman katon alta. Laadimme yritykselle toimivan palvelukokonaisuuden toiveidenne mukaisesti. Räätälöimme kiinteistön yrityssiivouksen niin, että tilat pysyvät siisteinä ja viihtyisinä viikon jokaisena päivänä. 
 
Ensimmäisen arviokäynnin aikana käymme läpi kiinteistön tilat, neliöt, huonekalut ja materiaalit. Näiden pohjalta laadimme yksityiskohtaisen tarjouksen siivouspalveluistamme. Saatte tilattua kauttamme monipuoliset ja laadukkaat yrityssiivouspalvelut täysin omien toiveidenne mukaisesti. PikkuNoitien oman siivouskonseptin avulla toteutamme nykyaikaista, laadukasta ja kestävän kehityksen mukaista yrityssiivousta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseutua sijaitsevissa yrityksissä. 

Yrityssiivoukset PikkuNoidan kautta

Jos tarvitsette yrityksellenne laadukkaan, joustavan ja palvelevan siivousyrityksen, ota meidät avuksesi. Siivoamme yrityksenne työtilat, toimisto-, tuotanto- tai varastotilat sekä julkiset tilat kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Ota yhteyttä PikkuNoitiin ja pyydä tarjous yrityssiivouksesta!
living-room-2605530_1920 (1)