TOIMISTOSIIVOUS HELSINKI, ESPOO & VANTAA

PikkuNoita Siivouspalvelu Oy on suomalainen, laadukkaita siivouspalveluita tuottava perheyritys. Meiltä löytyy ammattitaitoa ja resurssit hoitaa niin pienet kuin suuretkin toimistosiivoukset Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Toimialueeseemme kuuluu näiden lisäksi koko pääkaupunkiseutu. 
 
Mellä on yli 30 vuoden kokemus alalta ja pyrimme aina tarjoamaan laadukkaita siivouspalveluita, joihin kuuluvat muun muassa toimistosiivoukset ja muut yrityssiivoukset. Tarjoamme sopimussiivouksia lähinnä yrityssektorille kuten toimistoihin, asunto-osakeyhtiöille, palvelutaloille, myymälöihin, ravintoloihin ja liikuntatiloihin. 

Sopimussiivoukset toimistotiloihin

Tarjoamme räätälöityjä ja täysin toiveidesi mukaista ylläpitosiivousta yrityksesi toimistotiloihin. Hoidamme toimistosiivoukset Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla luotettavasti, tehokkaasti ja ripeästi. Tarjoamme palveluitamme joustavasti ja kannamme vastuun siitä, että toimistosiivoukset suoritetaan aina huolellisesti sekä ympäristöystävällisillä menetelmillä. Työssämme korostuvat rehellisyys, vastuu sekä kestävä kehitys ja nämä arvot heijastuvat jokapäiväisessä työssämme. 
 
Toimistosiivous toteutetaan sovitusti asiakkaan toivomana ajankohtana. Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme omaa taidon suorittaa siivoustyöt häiritsemättä asiakasta, jolloin toimistosiivous voidaan suorittaa samaan aikaan kun asiakkaat itse ovat paikalla. Tarvittaessa voimme suorittaa siivouksen myös virka-ajan ulkopuolella. Kartoitamme tarpeesi sekä toiveesi ensimmäisellä maksuttomalla arviokäynnillä. Käymme läpi yrityksen toimitilat ja erityispiirteet, mitkä vaikuttavat toimistosiivouksen toteuttamiseen. Laadimme yritykselle yksilöidyn palvelukuvauksen sekä kilpailukykyisen tarjouksen toimistosiivoukselle. Toimistosiivouksen sisältöä muokkaamalla voidaan varmistaa, että palvelumme vastaavat toiveitasi. 
tapio-haaja-O9sJXvW9cKA-unsplash
austin-distel-wawEfYdpkag-unsplash

Korkealaatuinen toimistosiivous Helsinki, Espoo ja Vantaa alueella

PikkuNoidan oman siivouskonseptin avulla toteutamme nykyaikaista, laadukasta, kestävän kehityksen mukaista ja kustannustehokasta toimistosiivousta. Suoritamme siivoukset aina ammattitaidolla, asiakkaan tarpeet huomioiden. Tunnemme pintamateriaaleille ja työtasoille sopivat pesuaineet sekä siivousmenetelmät. Huomiomme toimistosiivouksessa aina ympäristövastuullisuuden, joka tarkoittaa sitä, että mietimme käytettävät menetelmät kemikaalien, energian ja veden kulutuksen näkökulmasta. Autamme asiakkaita huolehtimaan toimistotilojen, huonekalujen ja pintojen siisteydestä oikeilla menetelmillä. 
 
Panostamme palvelumme laatuun ja pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Ammattitaitoiset siivoojamme hallitsevat toimistosiivoukset, hygienian perusteet ja ymmärtävät infektioiden leviämistavat. Tarjoamme monipuolisia palveluita toimistosiivoukseen ja lisäpalveluna tarjoamme sopimusasiakkaillemme muun muassa kiinteistön lattioiden pesut, vahaukset, kiillotukset sekä ikkunoiden pesut. Kauttamme saat tilattua kaikki tarvittavat siivouspalvelut, joilla pidämme yrityksenne toimistotilat siisteinä ja puhtaina viikon jokaisena päivänä. 

Tilaa toimistosiivous jo tänään!

Etsitkö yrityksellesi tehokasta ja luotettavaa tekijää toteuttamaan säännöllisen toimistosiivouksen? Kauttamme saat kokonaisvaltaiset palvelut, joilla taataan, että yrityksesi tilat pysyvät siisteinä ja viihtyisinä. Ota yhteyttä, niin sovitaan kohteeseen parhaiten sopivat siivouspalvelut sekä ylläpitosiivoukset. Räätälöimme toimistosiivouksen täysin toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Toimimme Helsinki, Espoo ja Vantaa seudulla sekä tarvittaessa myös muualla pääkaupunkiseudulla. 
living-room-2605530_1920 (1)