Valintamme on ympäristöystävälliset ja kestävän kehityksen mukaiset siivoustuotteet

 Työssämme haluamme parasta asiakkaillemme, sekä myös ympäristölle! Tämän vuoksi käytössä olevat tuotteemme ovat tarkoin valitut. Ekologisuus, kestävä kehitys sekä turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja.

 

Käytämme saksalaisen puhdistusainevalmistajan, Werner & Mertz yhtiön, laadukkaita tuotteita. Käytössämme ovat sekä Tana Professional, että myös green care Professional tuotteet. Kaikkien tuotteiden purkit ovat valmistettu 100% kierrätettävistä muoveista.

Green care Professional on kestävyyden merkki 140 vuoden kokemuksella. Tämän ammattisiivousmerkin tuotteiden takaa löydät korkean suorituskyvyn, sekä integroidut kestävän kehityksen ratkaisut. Tämä merkki on myös maailman ensimmäinen puhdistussarja, joka on saanut Cradle to Cradle-sertifikaatin. Tämän sertifikaatin saaneet tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka voidaan kokonaisuudessaan turvallisesti palauttaa biosfääriin tai uusiokäyttää. Cradle to Cradle- sertifikaatin arvioinnissa otetaan huomioon materiaalien terveellisyys, uudelleenkäyttö, uusiutuvan energian ja hiilipäästöjen hallinta, sekä sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja vesien näkökulmat. Tämän lisäksi green care tuotteillamme on myös EU:n Ekokukka ympäristömerkintä tai Pohjoismainen Joutsenmerkki.

Toinen käyttämistämme ammattisiivousainemerkeistä on Tana Professional. Nämä tuotteet takaavat laadukkaan ja luotettavan lopputuloksen siivouksessa kuin siivouksessa.

Siivousvälineinä meillä on käytössämme Vikanin valmistavat laadukkaat ja kestävät välineet. Nämä siivousvälineet ovat monipuolisia ja toimivat monissa erilaisissa kohteissamme. Välineet ovat valittu työntekijöidemme työmukavuutta ajatellen, niin että ne ovat ergonomisesti hyviä ja turvallisia ja, että niitä on myös helppo kuljettaa, puhdistaa ja säilöä. Käytössämme olevat siivoustekstiilit ovat mikrokuituisia ja värikoodattuja, jolloin tiedetään mitkä kuuluvat mihinkin käyttötarkoitukseen. Jotta siivoustekstiilimme säilyttävät hyvät puhdistusominaisuudet, pesemme ne oikeilla ohjelmilla laitosmoppikoneissa.

Yrityksellämme on myös käytössä markkinoiden parhaat ja tehokkaimmat siivouskoneet. Meiltä löytyy yhdistelmäkoneet isoista pieniin, lattianhoitokoneet, painehuuhtelulaitteet, erilaiset imurit, moppien puhdistuslaitteet, pesukoneet ja kuivausrummut.

Me saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit, sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). Sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme myös vuosittain tehokuutta ympäristön kannalta. Annamme tarkastajin tarkastaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.