Päivitetyt koronaohjeet PikkuNoidan työntekijöille

Haluamme PikkuNoita Siivouspalvelu Oy:ssä toimia vastuullisesti ja ehkäistä omalta osaltamme koronaviruksen leviämistä. Olemme pitkin vuotta, useaan otteeseen, käyneet toimintaohjeet läpi työntekijöidemme kanssa, viimeksi lokakuussa 2020.

SARS-Cov-2 tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, joten olemme tehostaneet entisestään tartunta-alttiiden pintojen siivousta ja desinfiointia, kuten ovenkahvat ja kaiteet sekä wc:n yleinen siivous tehdään entistä tarkemmin ja huolellisemmin vielä. 

Ohjeistuksina meillä on edelleen:

  • turvavälin pitäminen
  • käsien pesu aina työpaikalle tultaessa, sekä sieltä lähtiessä
  • kaikki kosketuspinnat ja kahvat pestään ja desinfioidaan
  • työvaatteet vaihdetaan omiin vaatteisiin ennen poistumista työpaikalta
  • mikäli työntekijällä tai hänen perheenjäsenellä on flunssan tai nuhan oireita, tulee hänen ottaa välittömästi yhteyttä esimieheen, pysyä kotona ja soittaa terveydenhuoltoon

Meidän esimies ja palveluohjaajat ovat käyneet toimintaohjeet ja uudet siivousohjeet läpi henkilökohtaisesti työntekijöidemme kanssa sekä suomeksi, että englanniksi.

Työntekijät ovat kuitanneet saaneensa perehdytyksen suojautumiseen ja desinfiointiin sekä koulutuksen koronavirusta varten, ja näiden lisäksi vielä toimintaohjeet, joita tulee noudattaa kaikissa työkohteissamme.  Kuittauksellaan työntekijä on ymmärtänyt ohjeet ja sitoutunut noudattamaan niitä.