Asiakastyytyväisyys

Laadimme ja toteutimme tänä syksynä ensimmäistä kertaa asiakastyytyväisyyskyselyn ja vastaukset yllättivät meidät todella positiivisella tavalla!

Saamamme palaute asiakkailtamme on tärkeää firmamme kehittymisen kannalta, joten pyrimme tästä eteenpäin toteuttamaan asiakastyytyväisyyskyselyn joka vuosi nähdäksemme kehityksen, sekä voidaksemme myös puuttua epäkohtiin, joita täytyy vielä kehittää.

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita alle vuoden yhteistyön jälkeen, mutta myös jopa yli kymmenen vuoden takaa. Tuloksista oli ilo nähdä kuinka moni suosittelisi meitä myös muille, ja kuinka moni on juuri suositusten ansiosta löytänyt meidät. 

Kysymys suosittelusta oli toteutettu asteikolla 1-10: Kuinka todennäköisesti suosittelisit PikkuNoita Siivouspalvelu Oy:tä? Tästä saimme laskettua NPS-prosentin (net promoter score), joka oli huikeat 79,5%.

Positiivinen ja kannustava palaute asiakkailtamme motivoi meitä jatkamaan hyvää työtämme ja ennen kaikkea parantamaan sitä vielä entisestään!

Lämmin kiitos vielä kaikille meidän asiakkaillemme yhteistyöstä!